Binnen het Patisserie College,  Het Gilde van de Betere Banketbakkers, zijn ruim honderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het gehele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket. Het zijn de verwenners bij uitstek want overal waar feest is zijn zij. Of het nu gaat om een verjaardag, een jubileum of een trouwdag. Onze banketbakkers staan graag voor u klaar.

De banketbakkers  van het gilde werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde. Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingredienten –  bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten – de heerlijkste kunstwerkjes voor u gebakken. Reken maar dat u het verschil terdege proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is er bij het Patisserei College, Het Gilde van de Betere Banketbakkers, niet bij.

Regelmatig worden alle Patisserei College banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor u als genieter van al dit heerlijks.

Gezamenlijk steken de banketbakkers veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe en vooral tongstrelende producten die bewijzen dat u met Het Gilde van de Betere Banketbakkers niet alleen kwaliteit in huis hebt gehaald, maar vooral beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.

http://www.banket.nl/pg-28331-7-86445/pagina/welkom.html